Chocolate cookie balls! | Μπουκιές μπισκότου με επικάλυψη σοκολάτας!
2019-12-25
An easy delicious treat for the holidays! | Μια εύκολη συνταγή για τις γιορτές!

Ingredients | Υλικά
- milk chocolate | κουβερτούρα γάλακτος
- 100 gr butter | 100 γρ βούτυρο
- 250 gr bisquits (animal crackers type) | 250 γρ μιράντα παπαδοπούλου
- mini marshmellows (optional) | μίνι μαρσμελόους (προεραιτικά)
Instructions | Εκτέλεση
- Put the bisquits in the blender and blend until they are crumbs. | Βάλτε τα μπισκότα στο μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι να γίνουν ψίχουλα.
- Melt the butter. | Λιώστε το βούτυρο.
- In a bowl mix the biquit and the butter. | Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα μπισότα με το βούτυρο.
- Mix with your hands and start making small balls. | Ανακτέψτε με τα χέρια και σχηματίστε μικρά μπαλάκια.
- Put the little balls in a tray and in the freezer for about 2-3 hours. | Βάλτε τα μπαλάκια σε ένα ταψάκι και στην κατάψυξη για 2-3 ώρες.
- Melt the chocolate. | Λιώστε τη σοκολάτα.
- Remove the balls from the freezer and put them one at a time in the melted chocolate until it's covered and them back in the tray. On each ball you can put any topping you want I put mini marshmellows. | Βγάλτε το ταψί από την κατάψυξη και ρίχνετε ένα-ένα τα μπαλάκια στη σοκολάτα με προσοχή ώστε να καλυφούν καλά και τα βάζετε πάλι στο ταψάκι. Μπορείτε να διακοσμίσετε τα μπαλάκια όπως θέλετε εγώ επέλεξα μικρά μαρσμελόους.
- Put the tray back in the freezer for at least 4 hours. | Βάζατε το ταψάκι πάλι στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες.
- Then you can preserve them in the fridge. | Μετά διατηρούνται στο ψυγείο.