Τσιζκέικ; Εύκολα! | Cheesecake? Easy!

2019-06-13

Έχετε δοκιμάσει New York Τσιζκέικ; Αυτό το τσιζκέικ είναι λίγο διαφορετικό από τα άλλα έχει πιο γλυκιά γεύση! Έγω όταν το δοκίμασα ( και όχι δεν έχω πάει στις Ηνωμένες Πολιτείες ) ως λάτρης των γλυκών με κρέμα τρελάθηκα! Ωστόσο δεν το ξαναβρήκα από τότε. Αποφάσισα λοιπόν να πειραματιστώ και να βγάλω μια συνταγή από μόνη μου. Αυτό δεν πήγε και τόσο καλά! 'Ομως έφτιαξα ένα εύκολο,γλυκό τσιζκέικ το οποίο μπορεί να μην είναι στυλ Νέας Υόρκης αλλά είναι πολύ,πολύ νόστιμο! | Have you ever tried New York cheesecake? This type of cheesecake is a little bit different from the other..it's sweeter! When I tried it (and no I didn't go to the U.S) as a fan of creamy desserts I loved it! But I haven't find it ever since. So, I decided to experiment a little and made up a recipe by myself. That ,though, didn't go so well! But I made this easy ,sweet cheesecake which might not be New York style but it's delicious!  

Bon appetit!

Θα χρειαστείτε: | Ingredients

  1. 70 γραμμάρια μπισκότα της επιλογής σας(εγώ χρησιμοποίησα μιράντα παπαδοπούλου) | 70 gr biscuits of your choice ( I used miranda papadopoulou)
  2. 35 γραμμάρια βούτυρο| 35 gr of butter
  3. 80 γραμμάρια άνθος αραβοσίτου γιώτης γεύση βανίλια(65 γραμμάρια ζάχαρη,960 ml γάλα) | 80 gr anthos aravositou vanilla flavor(65 gr sugar,960 ml milk), or any pudding powder of your choice.
  4. Άχνη ζάχαρη για γαρνίρισμα | Custard sugar to top it

Εκτέλεση | Instructions

  1. Βάζουμε τα μπισκοτα στο μπλέντερ και τα κάνουμε ψίχουλα.| Put the biscuits in the blender and make them crumples. 
  2. Λιώνουμε το βούτυρο. | Melt the butter
  3. Ρίχνουμε το βούτυρο στα μπισκότα,ανακατεύουμε καλά και τα βάζουμε σε ένα ταψί. |Pour the butter in the biscuits,mix together and put them in a tray.
  4. Απλώνουμε καλά το μίγμα μας να πιάσει όλη την επιφάνεια του ταψιού και προσέχουμε να είναι ομοιόρφα απλωμένο χωρις κενά. | Spread the mixture to the whole surface of the tray, evenly without holes.
  5. Βάζουμε τη βάση μας στο ψυγείο να κρυώσει και ξεκινάμε να κάνουμε την κρέμα. | Put our base in the fridge to cool and we make our pudding.
  6. Αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει για λίγο, περίπου 5-10 λεπτά. | Let the cream cool down a little for 5-10 minutes.
  7. Βγάζουμε την βάση από το ψυγείο και ρίχνουμε προσεκτικά πάνω της την κρέμα. | Take out of the fridge the base and pour carefully the cream on top of it.
  8. Το ξαναβάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει για 5-6 ώρες | Put it back to the fridge for 5-6 hours.
  9. Ρίχνουμε την άχνη-ζάχαρη στην επιφάνεια του. | Sprinkle the custard sugar on the top.
  10. 'Ετοιμο! | Ready!

Διατηρείται στο ψυγείο|Keep it in the fridge.
Δοσολογία για 6 μικρά κομμάτια | The recipe is for 6 small pieces

© 2019 ThatGreekGirl. Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα.
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε